Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Csajok a telepről

Hogyan lettem lakástulajdonos újra



2018 júniusától fent volt a lakáspiacon az Oktogoni lakásom. Ott éltünk, hisz nem volt hova mennünk. A lakást is valószínűleg túláraztam, hiszen senki nem jelentkezett a hirdetésre, amíg én kezeltem.

Elöször irreálisan magasan tartottam az árat, majd ingatlanost fogadtam és ő reálissá tette elvárásaimat. Így is csak 1 év alatt mertem levinni annyira az árat, amennyiért végül elment.

2019. július vége fele egy szombaton elmentünk otthonról mirefel hívott az ingatlanosom, hogy du 1kor jönne mutatni valakinek. Végül ő lett az igazi, a nagybetűs VEVŐ. Beindult a folyamat »»

Tovább
0

Hogyan lettem lakástulajdonos?



lakás tulajdonos lakásvásárlás adásvétel Fundamenta albérlet lakástulajdonos

Nah ez a sztori nem most kezdődött. Ugorjunk vissza 2009-be!

2009-ben első diplomám után dolgozni kezdtem, közben felvételt nyertem mesterképzésre, de eltelt a nyár és a kollégiumban nem szerettek volna tovább engem lakónak. Kollégiumi kérelmemet elutasították, holott előtte 3 évig ott laktam. Valahogy ezután már a mesterképzést sem kívántam egy percig sem, így a munka mellett döntöttem.

Keresnem kellett egy albérletet. 22. kerületből hopp a 11-be költöztem. »»

Tovább
0

Csajok a telepről

blogavatar

(Lakó)telepi csaj lettem, egyedül... 4.emeleten élem befordult(?) életem, de legalább olyan környéken, ahova mindenki vágyik, de legalább is kihalásos alapon történik a lakások felszabadulása... Budán a 11. kerületben.

Utolsó kommentek